Prilika za nezaposlene: Na sajmu "Career Ways" ponuđeno više od 1.000 radnih mjesta

Ovaj projekat traje od 13. do 15. aprila, a prethodnih dana održao se Youth To Business Forum, kao i poslovni treninzi Telenor Business Workshop
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2016. 13:04h

U poslovnom centru "The Capital Plaza" danas se, od 12 do 18 časova, održava sajam poslova i praksi "Career Ways".

Organizatori sajma, na kojem učestvuje preko 70 poslodavaca, su poslovna platforma "prekoveze.me" i studentska organizacija AIESEC.

"Career Ways" se održavaju u okviru projekta CRBC Dani Karijere, pod pokoviteljstvom Glavnog grada.

Ovaj projekat traje od 13. do 15. aprila, a prethodnih dana održao se Youth To Business Forum, kao i poslovni treninzi Telenor Business Workshop.

Nezaposleni danas imaju priliku da, prema riječima rukovodioca projekta Vedrana Roćenovića, apliciraju na više od 1.000 radnih mjesta, koja pored "klasičnog" zaposlenja, uključuju i sezonske poslove i stručnu praksu.

Sajam "Career Ways" se održava od 2006. godine, na kojem tradicionalno učestvuju brojne privatne kompanije.

Na ovogodišnjem, jubilarnom sajmu, studentima su, po prvi put, ponuđene volonterske pozicije u organima državne uprave i lokalne samouprave.

Za sajam vlada veliko interesovanje, a u najvećem broju posao traže visokoobrazovani građani, koji se nadaju da će se među brojnim slobodnim radnim pozicijama naći mjesto i za njih.

Poslodavci su izuzetno zadovoljni posjećenošću sajma, a svi zainteresovani imaju priliku da porazgovaraju sa njima i predaju svoje radne biografije.

Galerija

Bonus video: