Žabljak: Mališani iz vrtića priredili novogodišnji program

Svečan ne samo zbog nastupajućih praznika već i zbog toga što su ovo dani kad obilježavaju jubilej, deseti rođendan svoje školice
536 pregleda 0 komentar(a)
Mališani iz vrtića se dobro zabavili, Foto: Obrad Pješivac
Mališani iz vrtića se dobro zabavili, Foto: Obrad Pješivac

Mališani iz vrtića "Eko bajka" sa Žabljaka danas su priredili novogodišnji program i svojim roditeljima i gostima pa su pjesmom, igrom, recitacijama i glumom pokazali sve što su sa svojim vaspitačicama pripremali za ovaj svečani trenutak.

Svečan ne samo zbog nastupajućih praznika već i zbog toga što su ovo dani kad obilježavaju jubilej, deseti rođendan svoje školice.

Svako od njih 60, koliko ih pohađa ovu predškolsku ustanovu, imalo je svoju rolu, čime su mamili aplauze prisutnih roditelja i gostiju.

Po završetku programa uslijedio je najveseliji čin. Dolazak djeda mraza sa poklonima kojima ih je darovao nacionalni restoran "Crno jezero" koji posluje u sklopu kompanije "Eksplorer". Od njih su stigle najljepše želje i poruke da "vjeruju djeda mrazu, razvijaju svoju maštu a kad porastu doprinose ukupnom razvoju zajednice".

Ovom priredbom nastavljena je tradicija kroz koju je do sada prošlo oko 600 žabljačkih mališana, od kojih su neki sada već srednjoškolci.

Galerija

Bonus video: