Parking mjesta ispred zgrade Metalke izmještena na dio kolovoza

Stanari, pravna lica i preduzetnici čije se sjedište odnosno boravište nalazi u zoniranom području mogu koristiti parkiralište kao povlašćeni korisnici. Mjesečna pretplata za stanare iznosi 7 eura, a za pravna lica i preduzetnike 20 eura
109 pregleda 4 komentar(a)
biciklisitčka staza kod Metalke, Foto: Biciklo.me
biciklisitčka staza kod Metalke, Foto: Biciklo.me
Ažurirano: 31.03.2016. 07:44h

Zbog izgradnje biciklističkih staza, parking mjesta u trećoj zoni koja su se nalazila na dijelu trotoarske površine u Ulici Kralja Nikole, izmještena su na dijelu kolovoza.

"S obzirom da su u tom dijelu grada, ta parking mjesta već postojala kao i da se radi o istom broju parking mjesta - 24, ona su već obilježena i mogu se koristiti pod istim uslovima kao i prije. Stanari, pravna lica i preduzetnici čije se sjedište odnosno boravište nalazi u zoniranom području mogu koristiti parkiralište kao povlašćeni korisnici. Mjesečna pretplata za stanare iznosi 7 eura, a za pravna lica i preduzetnike 20 eura. Parking se može platiti i putem SMS servisa i kupovinom parking karata u objektima Parking servisa", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

U blizini parking mjesta, kako se dodaje, obilježeno je novih 16 parking mjesta u Ulica Luke Boljevića, te se i ona mogu koristiti pod istim uslovima kao i parking mjesta u Ulici Kralja Nikole.

Zahtjev za povlašćene parking karte može se predati radnim danima od 11 do 14 časova u prostorijama Parking servisa Podgorica.

Bonus video: