Lideri poslovanja u "Splendidu"

Biće svečano uručena nagrada za najbolje HR prakse 2016. u regionu
0 komentar(a)
konferencija, Foto: Shutterstock
konferencija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.03.2016. 08:05h

Regionalna konferencija HR ADRIA Business Conference 2016, čiji je cilj da okupi lidere u poslovanju, pozvala je zainteresovane da se prijave za učešće na skupu koji će se održati 12. i 13. maja u hotelu “Splendid” u Budvi.

U okviru Konferencije biće svečano uručena nagrada za najbolje HR prakse 2016. u regionu.

“Izbor za najbolje HR prakse, u organizaciji Adria Conference, zamišljen je kao priznanje predanom i planskom radu kompanije, timova i pojedinaca koji su uspješni u upravljanju ljudskim potencijalima”, navodi se u pozivu za Konferenciju.

Zainteresovani mogu prijaviti svoje uspješne prakse upravljanja ljudskim resursima na mejl hr@adriaconference.com, najkasnije do 20. aprila. Potrebno je dostaviti kratak prikaz HR projekata, inicijativa ili praksa koje su primijenjene u kompaniji, nakon čega će stručna komisija pregledati sve pristigle prijave i odabrati pobjednika koji će imati priliku da na konferenciji učesnicima predstavi svoje uspješne HR prakse.

“U savremenom načinu vođenja posla menadžment ljudskih resursa predstavlja jedan od najvažnijih djelova uspješnog poslovanja, dok usljed velikih promjena i skoro pa nepredvidive budućnosti, ključ opstanka kompanije leži u kvalitetnim, motivisanim i lojalnim zaposlenima”, pojasnili su organizatori Konferencije.

Bonus video: