Borozan: Navodi Jasavić ne odgovaraju činjeničnom stanju, netačno da je Mrvaljević jedini ispunjavao uslove

On je rekao da nije tačno da nadležni organ, odnosno Upravni odbor JKP Cetinje, nije postupio po navedenoj sudskoj presudi, jer je 04.08.2014. godine, postupajući po istoj, sproveo ponovni izborni postupak za direktora JKP Cetinje i tom prilikom donio novu Odluku o izboru direktora JKP Cetinje
97 pregleda 8 komentar(a)
Azra Jasavić, Foto: Savo Prelević
Azra Jasavić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.03.2016. 14:00h

Predsjednik Odbora direktora d.o.o“Komunalno“ Cetinje Slobodan Borozan kazao je da nije tačno da je Dragan Mrvaljević bio jedini kandidat koji je ispunjavao uslove konkursa za izbor direktora JKP Cetinje, jer je i drugi kandidat koji je izabran takođe ispunjavao uslove, što je i potvrđeno u navedenoj sudskoj presudi, u kojoj uslovi kandidata koji je izabran nijesu navedeni kao sporni.

Borozan je reagovao na izjavu poslanica pozitivne Crne Gore Azre Jasavić. Ona je saopštila da se posljednjih mjesec dana prema porodici Dragana Mrvaljevića sa Cetinja sprovodi kriva pravda.

"Navodi poslanice Pozitivne, gospođe Azre Jasavić, ne odgovaraju činjeničnom stanju. Nije tačno da je pravosnažnom i izvršnom presudom, na koju se imenovana poziva, poništen Konkurs za izbor direktora JKP Cetinje, već je samo poništena Odluka upravnog odbora o izboru direktora, iz razloga što je na sjednici na kojoj je vršen izbor kandidata prisustvovao i jedan od kandidata", kazao je Borozan.

On je rekao da nije tačno da nadležni organ, odnosno Upravni odbor JKP Cetinje, nije postupio po navedenoj sudskoj presudi, jer je 04.08.2014. godine, postupajući po istoj, sproveo ponovni izborni postupak za direktora JKP Cetinje i tom prilikom donio novu Odluku o izboru direktora JKP Cetinje.

"Nije tačno da je gospodin Dragan Mrvaljević bio jedini kandidat koji je ispunjavao uslove konkursa, jer je i drugi kandidat koji je izabran takođe ispunjavao uslove, što je i potvrđeno u navedenoj sudskoj presudi, u kojoj uslovi kandidata koji je izabran nijesu navedeni kao sporni", kazao je Borozan.

Bonus video: