Tivat: Udruženje penzionera zadovoljni postignutim u 2015.

UO Udruženje tivatskih penzionera lani je realizovao sve planirane aktivnosti
0 komentar(a)
skupština penzionera, Tivat, Foto: Siniša Luković
skupština penzionera, Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 17.03.2016. 14:28h

Redovna godišnja Skupština Udruženja penzionera Tivta usvojila je finansijski i izvještaj o radu tog Udružđenja za 2015 godinu, kao i plan rada sa finansijskim planom za ovu godinu.

Okupljene su pozdravili predsjednik Udruženja penzionera Crne Gore Branko Vešović i predsjendik Udruženja penzionera Tivta Predrag Perčin.

Kako se čulo, UO Udruženje tivatskih penzionera lani je realizovao sve planirane aktivnosti koje su, uz kontinuiran rad na poboljšanju društvenog statusa grašana treće dobi, uključivale i pomoć oboljelim i penzionerima slabijeg imovnog stanja.

Za humanitarnu pomoć tim ljudima, Fond PIO je lani obezbjedio 6 hiljada, dok je Udruženje penzionera Tivta iz sopstvenih sredstava, izdvojilo dodatnih 2 hiljade eura. Perčin je pohvalio dobru saradnju tog Udruženja sa Opštinom Tivat i brojnim ovdašnjim instuitucijama i NVO sektorom, naglašavajući da će ta organizacija nastaviti sa raznim aktivnostima usmjerenim na druženje, rekreaciju, izlete i ukupno poboljšanje materijalnog statusa penzionera Tivta.

Bonus video: