Nastavak isključenja struje

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni
64 pregleda 0 komentar(a)
epcg, struja, Foto: Luka Zeković
epcg, struja, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.02.2016. 06:26h

Djelovi više crnogorskih opština biće po nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Na području Podgorice, nova brojila će biti ugrađivana u Botunu, Zeti i Vuljevićima, a u Baru na lokacijama Polje, Obala 13. jula 6 i Topolica Bjeliši.

U Budvi će nova brojila dobiti Bijeli Do, Trg Sunca, Babin Do, Nikole Tesle, Rasadnik, Bijeli Do, Svetostefanska, Topliški put i Dositejeva.

U Ulcinju će nova brojila biti ugrađivana u naselju Pinješ, a u Kotoru u naseljima Škaljari i Gornji Škaljari.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 13 sati bez struje biti zgrada u ulici Oktobarske revolucije kod Američkog centra i dio ulice Ivana Vujoševića, a od devet do 15 sati naselje Ibričevina.

U Nikšiću će, zbog radova na mreži, od deset do 16 sati bez struje biti potrošači sa područja Vira i naselja pod Trebjesom oko Osnovne škole Mileva Lajović.

U Herceg Novom će, zbog redovnog godišnjeg remonta trafostanica, od deset do 12 sati bez struje povremeno ostajati Topla 1, Topla 2, Tatar bašta, dio grada oko novosadskog odmarališta, Dom zdravlja, Hotel Hungest, a od 12 do 14 sati Baošići.

U Beranama će od deset do 15 sati bez struje biti potrošači na gradskom području Pešca 2.

Na podruučju Plava će, od deset do 15 sati, bez struje povremeno ostajati selo Gornja Rženica.

Uže gradsko jezgro Rožaja povremeno će ostajati bez struje od 13 do 14 sati, i od 15 i 30 do 16 sati i 30 minuta.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Bonus video: