Uprkos kiši, veliki broj uživao u nastupu Vanje Radovanovića i Viva Voxa

U danima uoči Nove godine i nakon Nove godine, kroz Budvu je prošlo preko 50.000 turista,” navodi se u saopštenju TO Budva
53 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2016. 13:31h

I pored lošeg vremena, veliki broj ljudi uživao je sinoć u koncertima Vanje Radovanovića i hora Viva Vox.

“Kiša nije uspjela da pokvari atmosferu na trgu, a posjetioci su pod kišobranima ili u obližnjim kafićima i restoranima, uživali u vrhunskoj muzici do samog kraja”, saopšteno je iz Turističke organizacije.

“Raznovrstan i bogat program na trgu ispred Starog grada i ništa manje kvalitetni programi u budvanskim hotelima bili su dobar povod za dolazak u Budvu u zimskim mjesecima pa je tokom praznika na budvanskoj rivijeri u hotelima boravilo preko 5.000 turista, 40 odsto više nego lani, a u privatnom smještaju, prema procjenama, preko 25.000 turista. U danima uoči Nove godine i nakon Nove godine, kroz Budvu je prošlo preko 50.000 turista,” dodaje se u saopštenju, u kom se napominje da je Nova godina u Budvi zaista brend.

Novogodišnji program u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva nastavlja se sve do 8. januara u budvanskom bioskopu Cadmus Cineplex gdje je u toku novogodišnji dječiji festival "Kadmova djeca".

Galerija

Bonus video: