Doktori dežurni na četiri punkta

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima 'Nova varoš' i 'Konik', svih dana praznika od 7 do 21 sat. Za djecu će raditi u 'Novoj varoši' non-stop”
79 pregleda 0 komentar(a)
dom zdravlja, laboratorija, Foto: Boris Pejović
dom zdravlja, laboratorija, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 31.12.2015. 07:44h

Za vrijeme novogodišnjih praznika, odnosno prvog januara, drugog i trećeg građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Doma zdravlja u Novoj varoši, na Koniku, u Tuzima i Zeti.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima 'Nova varoš' i 'Konik', svih dana praznika od 7 do 21 sat. Za djecu će raditi u 'Novoj varoši' non-stop”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima u Tuzima i Zeti zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati.

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Bloku pet radiće svakog dana praznika od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu radiće ustaljeno, tako da će se i tokom novogodišnjih praznika nalozi primati u zdravstvenom objektu na Koniku od 7 do 19 sati. Terapija po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davaće se svakog dana od 7 do 19 sati”, navode iz Doma zdravlja.

Šoping mol “Delta City” 31. decembra radiće od 10 do 18 sati, a prvog januara neće.

“Na badnji dan, šestog januara radno vrijeme će biti skraćeno od 10 do 18 časova, a na Božić nećemo raditi”, navode iz “Delta Citya”. Tehnička služba i za hitne intervencije preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, tokom novogodišnjih i božićnih praznika organizovaće dežurstvo 24 časa.

Iz „Vodovoda i kanalizacija“ je saopšteno da građani kvarove ili probleme mogu prijaviti na broj 020/440-388.

U zoniranim djelovima grada neće se naplaćivati parking

Prvog i drugog dana Nove godine, za Badnji dan, Božić i osmi januar radnici „Parking servisa“ neće kontrolisati ni naplaćivati parkiranja u zoniranim djelovima grada. Iz „Parking servisa“ je saopšteno da se parking neće naplaćivati kod istočne tribine Gradskog stadiona, kod bivšeg bioskopa „Kultura“ i hotela „Podgorica“.

“Tokom praznika parking će se plaćati u Ulici Miljana Vukova, Vaka Đurovića, Ivana Milutinovića, kod Bulevara Stanka Dragojevića, Revolucije, kao i na Trgu Balšića i Cetinjskom putu”, saopšteno je iz tog preduzeća. Parking će se tokom praznika naplaćivati i u garažama u Ulici Novaka Miloševa, Milana Popovića i u Karađorđevoj ulici. Pijace će raditi i tokom praznika, ali skraćeno. Zelena pijaca će raditi od 6 do 15 časova, prvog, drugog, šestog, sedmog i osmog januara.

Pijace za prodaju mješovite robe će, u istom periodu, raditi od 8 do 15 časova. Na Kamionskoj pijaci će tokom novogodišnjih i božićnih praznika radno vrijeme biti od šest do 21 časa.

Nema isključenja tokom praznika, ovo su dežurni brojevi telefona EPCG >>>

Bonus video: