Višesatna isključenja struje zbog radova na mreži

U Podgorici od deset do 12 sati bez struje će ostati dio Atinske ulice, zbog radova u trafostanici Beogradska 2
0 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.12.2015. 07:12h

Nekoliko crnogorskih gradova danas će više sati biti bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici od deset do 12 sati bez struje će ostati dio Atinske ulice, zbog radova u trafostanici Beogradska 2.

Na Cetinju od devet sati i 30 minuta do 15 sati struju neće imati Oćevići, Začir, Dubova, Ceklin, Strugari, Dobrsko selo, Ulići, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Orašani, Mikulići, Tomići i Štitari, zbog radova na dalekovodu Rijeka Crnojevića-Ceklin-Tomići.

U Andrijevici od deset do 15 sati i 30 minuta struju neće imati potrošači na području Dulipolje, Jošanica i mala hidro elektrana Bradava, zbog radova na dalekovodu Konjuhe (Dulipolje-Jošanica).

U Beranama od 12 do 15 sati i 30 minuta bez struje će biti područje Šekulara, zbog radova na dalekovodu Dolac-Gornja Sela (Šekular).

U Petnjici od devet sati i 30 minuta do 12 sati struju neće imati Trpezi, Vrbice, Kalice i Fabrika košulja La Vista, zbog radova na dalekovodu Trpezi.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Kalica od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Kalice.

U Pljevljima od deset do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju naselja Radosavac, zbog radova na trafostanici.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju sela Kruševo.

Na Žabljaku od devet do 12 sati struju neće imati potrošači na područiju Motički Gaj, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

U Šavniku od devet do 12 sati struju neće imati potrošači na području Bara, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Bonus video: