Isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
581 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Podgorici dobiće Kakaricka gora.

U Ulcinju nova brojila će dobiti Sveti Nikola, Donji i Gornji Štoj, Velika plaža, Zoganje, Banjalučko naselje, Štojski bunar i Beogradsko naselje II.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od osam do 11 sati, bez struje biće područje Zete, Lješanske nahije, Donjih Kokota i Bera.

Od devet do 14 sati, bez struje ostaće Termoelektro, dio oko Cijevne, Hladnjača Krstović, Balijače, benziske pumpe Cijevna, Senić i Montenegro Petrol, Servis Vujačića, Hotel Gašović i Hladnjača Novaković.

Od devet do 15 sati, bez struje će biti Peuta, Pohorska ulica i dio Pljevaljske ulice, a od 11 do 12 sati i 30 minuta TS 35/10 kV Ubli.

Na Cetinju će, od devet do 14 sati, bez struje biti dio naselja Humci.

U Nikšiću, od osam do 15 sati, bez struje ostaće zgrada Anagastum, a od devet do 16 sati: Vilusi, Broćanac, Usputnica, Petrovići, Montex, Vodovod, Crkvice, Seline, Mrkajići, Počekovići, Vidne, Kljakovica, Koravlica, Jabukovac, Granični prelaz, Podvrš, Vraćenovići, Pilatovci, Obljaj, Vučji Do, Rvana Gora, Bratogošt, Bjelice, Vrbice, Crkvice i Ubla.

U Budvi će, od devet do 13 sati, bez struje biti dio naselja Prijevor, od devet do 12 sati Bijeli Do, a od 12 sati i 30 minuta do 15 sati dio naselja Rozino.

U Ulcinju, od osam do15 sati, bez struje će ostati Kruče, naselje kod restorana Stari Ulcinj, a od osam do 17 sati naselja Kodre, Solanski put, Ulcinjsko polje, DOO Alumil, Genša i ostali.

U Herceg Novom će, od 11 do 13 sati, bez struje biti Luštica, dio potrošača u naselju Eraci.

U Tivtu, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Dumidran, hemijska čistiona PolarKlyn, tehnički pregled Rotor i Pekara.

U Kotoru, od devet do 15 sati, struju neće imati Sv. Stasije, a od devet do 17 sati Grbalj - Lastva Grbaljska, Glavatske kuće, Kovačko polje, Gorovići, Bratežići, Glavatičići, Zagora, Grude, Pićan, Marović i Krimovica.

Od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, bez struje biće Prčanj, u blizini Tri Sorele, a od deset do 12 sati dio Kostanjice.

U Andrijevicai, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati dio sela Trešnjevo.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Luge i Zaostro, a od deset do 11 sati dio prigradskog naselja Hareme.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Lipnica i Gubavac, a u Mojkovcu, od devet do 13 sati Gojakovići.

U Kolašinu će, od osam do 14 sati, bez struje ostati Vrujca i Ravni, a od deset do 14 sati Cerovica, Liješnje, Trmanje, Medjuriječje i Velje Duboko.

U Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati selo Plunce, a u Plavu od devet do 14 sati i 30 minuta selo Liješće.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Bonus video: