Nastavak ugradnje brojila i radova na mreži

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni
2 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.12.2015. 06:32h

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici, bojila će biti ugrađivana na Karabuškom polju, IV proleterske, Bulevaru Ivana Crnojevića, Orahovačkoj, Trgu Golootačkih žrtava i Spužu.

U Ulcinju, brojila će dobiti potrošači iz ulice Ivana Milutinović i Pinješa.

Brojila će u Herceg Novom biti ugrađivana potrošačima u D.Pavičića, M.Mustura, Šetalištu pet Danica, Škveru i Maršala Tita.

U Herceg Novom brojila će dobiti Igalo–Gomile, Igalo–Bratstva i jedinstva, Igalo–Sušćepan, a u Kotoru Lastva Grbaljska i Radanovići.

Na području Podgorice od devet do 16 sati struju neće imati ostaće Lapče Dinoše-Tojeć, zbog radova u reonu istoimene trafostanice.

Bez struje će od devet do 15 sati biti dio ulice Balšića prema Bulevaru Ivana Crnojevića, zbog radova u trafostanici “Balšića 1”.

U Ulcinju od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Hotel Albatros, zgrade Subašića, Vojne zgrade, naselje Pinješ 2 i Pinješ 3, zbog radova na dalekovodu Albatros.

Struju od 11 do 16 sati neće imati kompletno područje Vladimira i Ostrosa, zbog radova na dalekovodu Vladimir.

U Kotoru struju od deset do 12 sati neće imati potrošači u Risnu, zbog radova u trafstanici Risa 1 Kula.

U Pljevljima će od devet do 16 sati bez struje ostati potrošači na područiju: Mrčeva, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži od devet do deset sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u ulici Nemanjinoj.

Bez struje će od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta ostati potrošači na područiju Ođžaka, Zekavica, Boščinovića, Potpeća, Gornjeg Sela, Crnobora, Maoča, Lijeske, Bratosavine, Kordovine, Jasena, Mijakovića, Kosenice,Paćeviine, Varina, Gradine , Vodnog, Krupica, Vaškova, Premćana, Đurđevića Tare, Glibaća, Bobova, zbog radova na dalekovodu.

Na Žabljaku struju od devet do 16 sati neće imati potrošači na područiju: Donje Bukovice, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: