Ugradnja brojila i radovi na mreži

Objekti u kojima će se ugrađivati brojila struju neće imati od osam do 18 sati
0 komentar(a)
Struja, Foto: Shutterstock
Struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.12.2015. 07:23h

Djelovi više crnogorskih gradova biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima će se ugrađivati brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će elektronska brojila biti ugrađivana u ulicama AVNOJ-a, D.Milutinovića, Jelene Balšić, Jovana Zonjića, M.Popovića, Pera Počeka, Sergeja Jesenjina, T.Užičkoj i u Karabuškom polju.

Brojila će u Ulcinju dobiti potrošači Meteriza, Limana, Vida Matanovića, Buda Tomovića, Draška Vujanovića, 26. novembra, Pristan, Borisa Kidriča i Steva Jankovića.

Na području Kotora brojila će biti ugrađivana u Risnu, dok će brojila u Herceg Novom dobiti Njegoševa, a u Meljinama potrošači iz Narodnog fronta, objekat „Trepča“, Žrtava fašizma i Braće Pedišić.

Na teritoriji Podgorice od devet do 11 sati struju neće imati Srpska, Cijevna, Ljajkovići, Mitrovići i dio Mahale, zbog radova na dalekovodu Srpska iz trafostanice Gornja Zeta.

Na Cetinju će bez struje od deset do 14 sati ostati zgrada Elektrodistribucije, Snabdijevanja i djelovi ulica IV Proleterske, Hercegovačke i ulice Baja Pivljanina, zbog radova u trafostanici ”Termoelektrana”.

U Kotoru od deset do 13 sati, zbog radova na novoj trafostanici TURIST B, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa tog traforeona.

U Andrijevici od deset sati do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Košutiće, Konjuhe, Dulipolje, Jošanica i mini hidro elektrana Bradavac, zbog radova na dalekovodu Konjuhe.

U Plužinama od osam do 13 sati struju neće imati Stolac, Smriječno, Muratovica, Zabrđe, Kovači, Orah, Lisina, Gornja i donja Stabna, Zukva Ravno, Gornji i Donji Miloševići, Krivi Do,Brljevo, Jasen i Stubica, zbog radova na dalekovodu Plužine-Župa.

U Beranama od deset do 15 sati i 30 minuta struju neće imati dio seoskog područja Zagorje, zbog radova na niskonaponskoj mreži Zagorje.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u ulici Mojsije Zečevića, od 11 do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Mojsije Zečevića, ulazi zgrada gdje se nalaze lokali Golden Gate, City House, Libero i Clock.

U Pljevljima struju od deset do 15 sati neće imati potrošači na područiju Leovo Brdo, Šljuke, Vrba, Višnjica, Nange, Mrčevo, Vrbice, Kruševo Dragaša i Kakmuža, zbog radova na dalekovodima.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži od 10 do 15 sati bez struje će ostati potrošači u ulici Save Kovačevića i naselja Bogiševac.

U Šavniku struju od devet do 15 sati neće imati potrošači na područiju Bare, Sirovac,Krnja Jela, Seoca, Strug i Malinsko, zbog radova na 10kV dalekovodima.

Bonus video: