Montenegro Airlines i Thomas Cook dogovorili saradnju

Komercijalni direktor MA, Predrag Marković rekao je da će saradnja sa tom agencijom sigurno uticati na povećanje broja domaćih putnika sa francuskog tržišta, koje je i ove godine po svim pokazateljima bilo rekordno
1 komentar(a)
Montenegro Airlines Fokker F 100, Foto: Boris Pejović
Montenegro Airlines Fokker F 100, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.11.2015. 14:40h

Crnogorska avio kompanija Montenegro Airlines (MA) potpisala je ugovor o saradnji sa jednim od najpoznatijih i najvećih tur operatora na svijetu, agencijom Thomas Cook.

Iz MA je saopšteno da se ugovor odnosi na tržište Francuske za narednu godinu, a tiče se zakupa sjedišta na redovnim linijama Podgorica-Pariz-Podgorica, od početka aprila do kraja septembra.

Komercijalni direktor MA, Predrag Marković rekao je da će saradnja sa tom agencijom sigurno uticati na povećanje broja domaćih putnika sa francuskog tržišta, koje je i ove godine po svim pokazateljima bilo rekordno.

"Vrlo je važno da realizacija ugovora počinje od aprila i traje do kraja septembra, što će definitivno uticati na produženje ljetnje turističke sezone, što je jedan od strateških ciljeva naše kompanije kao generatora razvoja crnogorske turističke privrede”, dodao je Marković.

Thomas Cook, jedna od vodećih svjetskih turističkih kompanija, postoji od 1841. godine, ima godišnji promet preko devet milijardi funti (GBP), posluje u 17 zemalja i zapošljava 27 hiljada ljudi.

Bonus video: