Služba zaštite organizuje Dan otvorenih vrata

Tokom trajanja „Dana otvorenih vrata“ svi zaposleni u Službi zaštite biće na raspolaganju da prenesu svoja znanja i iskustva, kao i da odgovore na sva pitanja u cilju većeg stepena informisanosti i edukacije građana o svim aktivnostima iz djelokruga nadležnosti Službe zaštite
0 komentar(a)
Podgorica, Foto: Boris Pejović
Podgorica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.11.2015. 18:02h

Služba zaštite Glavnog grada sjutra će, povodom obilježavanja 62. godišnjice rada, u svojim prostorijama u Vatrogasnom domu organizovati akciju pod nazivom „Dan otvorenih vrata“.

Kako je saopšteno, cilj je da se zaiteresovani građani bolje upoznaju sa radom Službe, njenim kapacitetima i nadležnostima, kako bi stekli jasniju i potpuniju sliku o značaju i važnosti Službe zaštite za sve građane Podgorice.

“Pozivamo predstavnike medija, nevladinog sektora, učenike školskih i predškolskih ustanova, kao i sve zainteresovane građane da nam se pridruže i iskoriste mogućnost da dobiju sve neophodne informacije o aktivnostima, načinu rada i djelovanju pripadnika Službe zaštite u konkretnim situacijama na terenu”, kaže se u saopštenju.

Tokom trajanja „Dana otvorenih vrata“ svi zaposleni u Službi zaštite biće na raspolaganju da prenesu svoja znanja i iskustva, kao i da odgovore na sva pitanja u cilju većeg stepena informisanosti i edukacije građana o svim aktivnostima iz djelokruga nadležnosti Službe zaštite.

Iz Službe su precizirali da će “Dan otvorenih vrata” trajati od deset do 16 sati.

Bonus video: