Skup podrške Miju Martinoviću i ostalim povrijeđenim građanima

"Poziv je upućen svim građanima, jer "sjutra se umjesto Mija može naći upravo bilo ko od njih"
104 pregleda 62 komentar(a)
Mijo Martinović, Foto: Savo Prelević
Mijo Martinović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.10.2015. 13:49h

Skup podrške Miju Martinovuću i ostalim građanima koji su povrijeđeni tokom ili nakon protesta Demokratskog fronta 24. oktobra u Podgorici najavljen je za subotu na Trgu Republike u 19 h, navodi se u najavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Članovi grupa Slobodna Crna Gora i Liberali Crne Gore, mi iskreni Liberali, koji smo takvi ostali od prvog do današnjeg dana i zauvijek, pozivamo sve takve naše prijatelje, braću, naše sestre da se u subotu 31.okt. u 19h okupimo na Trgu Republike u Podgorici i pošaljemo najjaču podršku našem Miju i izdajnicima Crne Gore, koji su naručili ovaj napad (U organizaciji fejsbuk str. "Otpor diktatoru Milu Djukanoviću - Europe's last dictator Milo Djukanović")", stoji u saopštenju .

Kako se navodi u daljem saopštenju poziv je upućen svim građanima, jer "sjutra se umjesto Mija može naći upravo bilo ko od njih".

"Poziv upućujemo i ostalim građanima, svim ostalim građanima jer Mijo Martinović je samo opomena, da sjutra to možete biti i VI ! Sramno je da policija Crne Gore, prebija čovjeka i lomi njegovo auta, čovjeka koji kada je pjevao " Oj Svijetla majska zoro" nazivan je od sadašnjeg premijera i njegovih sluga, a sada velikih "patriota" kao izdajnik i ustaša, kao i svi mi. Ovo nije prvo prebijanje i napad na bivše članove Liberalnog Saveza Crne Gore od strane čovjeka koji nam je sve ukrao, čovjeka koji od velikog Srbina do najvećeg Crnogorca prelazi preko noći, čovjeka koji će sjutra postati i nešto treće ako u tome vidi korist. Mi Liberali ovaj napad najoštrije osuđujemo, i karakterišemo kao napad i želju za ubijanjem svih nas, svih nas Crnogoraca, Liberala i svih slobodnih građana koji su se borili prije vas za Crnu Goru ! Zato se budite Liberali da u subotu pošaljemo poruku Crnoj Gori, da ćemo osloboditi našu Crnu Goru od okupatora, i svi dođite da pošaljemo mirnu podršku i poruku", pozivaju iz grupa Slobodna Crna Gora i Liberali Crne Gore.

Bonus video: