Nastavlja se sajamska sezona u Budvi: Žensko preduzetništvo

"Sajam malih i srednjih preduzeća, poslovnih usluga i ženskog preduzetništva kao prepoznata međunarodna platforma, pruža mogućnosti da se dodatno internacionalizuje poslovanje kompanija u Crnoj Gori" navode iz Jadranskog sajma
0 komentar(a)
Jadranski sajam Budva, Foto: Vuk Lajović
Jadranski sajam Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.10.2015. 09:04h

Ovogodišnji, 17. po redu Sajam malih i srednjih preduzeća, poslovnih usluga i ženskog preduzetništva biće održani od 22. do 24. oktobra na budvanskom Jadranskom sajmu.

"Sajam malih i srednjih preduzeća, poslovnih usluga i ženskog preduzetništva kao prepoznata međunarodna platforma, pruža mogućnosti da se dodatno internacionalizuje poslovanje kompanija u Crnoj Gori. Sajam ženskog preduzetništva organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva za ljudska i manjinska prava a u saradnji sa Udruženjem preduzetnica Crne Gore, s ciljem da se posebna pažnja i značaj daju tom segmentu. Na sajmu organizovane kolektivne nastupe imaće preduzetnice iz Srbije, Bugarske i Crne Gore, dok će sajam organizovano posjetiti udruženja poslovnih žena iz Albanije, Makedonije i Bosne i Hercegovine" navode iz Jadranskog sajma.

Sajamsku manifestaciju, kako dodaju, pratiće kao i svake godine, bogat program dešavanja.

"Prvog dana, program čine 3 panela posvećenih ženskom preduzetništvu, kao i prezentacija rezultata projekta „Lake Routes“ od strane Unije poslodavaca. Paneli će cjelovito obraditi aktuelne regionalne probleme žena u biznisu. Drugog sajamskog dana na programu je poludnevni edukativni seminar na temu „Principi organizacije trgovinskih događaja“ za kojim slijede b2b sastanci, koji se realizuju u saradnji sa Direkcijom za razvoj malih i srednjih preduzeća i Evropskom mrežom preduzetništva. Posljednjeg sajamskog dana na programu je predavanje na temu „Internet i društvene mreže u službi biznisa“, zaključuju iz Jadranskog sajma.

Bonus video: