Vukčević na čelu Metalurško-tehnološkog fakulteta

"Obavljanje funkcije dekana Farmaceutskog fakulteta doc.dr Zorice Potpare i Fakulteta primijenjene fizioterapije doc.dr Sofije Sivački takođe je prestalo, jer su fizioterapija i farmacija ušli u sastav Medicinskog fakulteta", saopšteno je iz Rektorata
63 pregleda 0 komentar(a)
UCG, Univerzitet Crne Gore, Foto: Vijesti
UCG, Univerzitet Crne Gore, Foto: Vijesti
Ažurirano: 12.10.2015. 17:08h

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore imenovao je profesoricu Miru Vukčević za dekana Metalurško-tehnološkog fakulteta, koja će na dužnost stupiti sjutra.

Na današnjoj sjednici UO je konstatovao prestanak funkcije dosadašnjeg vršioca dužnosti dekana tog Fakulteta, profesora Željka Jaćimovića.

UO je imenovao profesoricu Đurđicu Perović za dekana Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, kojoj će mandat početi 2.januara.

Prestanak funkcije dekana konstatovan je za profesora Igora Lakića, dosadašnjeg dekana Instituta za strane jezike, koji je ušao u sastav novoosnovanog Filološkog fakulteta.

"Obavljanje funkcije dekana Farmaceutskog fakulteta doc.dr Zorice Potpare i Fakulteta primijenjene fizioterapije doc.dr Sofije Sivački takođe je prestalo, jer su fizioterapija i farmacija ušli u sastav Medicinskog fakulteta", saopšteno je iz Rektorata.

Prema odluci Upravnog odbora, Služba za održavanje objekata Univerziteta Crne Gore izgubila je status unutrašnje organizacione jedinice Univerziteta.

Na današnjoj sjednici usvojen je i nacrt Memorandum revizije Ekonomskog fakulteta, koji je fakultetu upućen na izjašnjavanje.

Usvojen je i konačni izvještaj Memorandum revizije Arhitektonskog fakulteta, a dekanu je dat rok od 30 dana za izjašnjavanje.

Bonus video: