Turisti iz Srbije važni za Ulcinj

"Turisti iz Srbije zauzimaju značajno mjesto po broju realizovanih noćenja u Ulcinju. Stoga je za nas to tržište veoma bitno a sljedeći grad gdje ćemo predstaviti naš turistički proizvod biće Beograd", navodi se u saopštenju TO Ulcinj
65 pregleda 4 komentar(a)
Mala plaža, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Mala plaža, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 08.10.2015. 14:08h

Turistička organizacija Ulcinja predstaviće danas i sjutra svoju ponudu u Novom Sadu zajedno sa ostalim primorskim Opštinama i TO Podgorice, Žabljaka, Kolašina, Nikšića, Berana, Mojkovca i Bijelog Polja.

Ulcinjani na 48. novosadskom sajmu učestvuju treći put, a Crna Gora je ove godine dobila status zemlje partnera.

Osim Nacionalne turističke organizacije i lokalnih TO, na sajmu su i predstavnici turizma i Ambasade Crne Gore u Srbiji.

Turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena na zajedničkom prostoru od 200 m2 u okviru kojeg nastupa i Turistička organizacija Ulcinj.

Kako se navodi u saopštenju TO Ulcinj, međunarodni sajam turizma u Novom Sadu promoviše aktuelne turističke destinacije i klastere, zdravstvenog, rekreativnog, rurarnog, gradskog, eko i etno turizma.

"Turisti iz Srbije zauzimaju značajno mjesto po broju realizovanih noćenja u Ulcinju. Stoga je za nas to tržište veoma bitno a sljedeći grad gdje ćemo predstaviti naš turistički proizvod biće Beograd", navodi se u saopštenju.

Bonus video: