Ostvarili pola miliona noćenja

U konkurenciji hotela sa 4 zvjezdice na tržištu Crne Gore, hotel Castellastva se izdvojio svojom novom ponudom kroz osvježene hotelske sadržaje. Ovaj hotel je čak i u starom izdanju bio vrlo privlačan za brojne turiste sa tržišta Srbije, koji su godinama ljetovali u Petrovcu
0 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.10.2015. 13:55h

Na Sajmu turizma koji se ovih dana održava u Novom Sadu, Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je posebnog priznanja za dugogodišnju saradnju u hotelijerstvu.

Kako navode iz Hotelske grupe Međunarodni stručni žiri prepoznao je značaj višegodišnjeg ulaganja u podizanje nivoa hotelskih kapaciteta i nagradio potencijal inoviranog turističkog proizvoda.

"Drugo priznanje pripalo je hotelu Castellastva, koji posluje u sastavu Kompanije i koji je nagrađen velikom zlatnom medaljom u kategoriji velikih hotela.

U konkurenciji hotela sa 4 zvjezdice na tržištu Crne Gore, hotel Castellastva se izdvojio svojom novom ponudom kroz osvježene hotelske sadržaje. Ovaj hotel je čak i u starom izdanju bio vrlo privlačan za brojne turiste sa tržišta Srbije, koji su godinama ljetovali u Petrovcu.

Četiri decenije od otvaranja i nakon dvadeset godina zakupodavnog odnosa, danas, sveobuhvatnom adaptacijom i redizajniranjem ovaj objekat ima savremenu mediteransku priču i pripada redu hotela visoke kategorije i opet je predmet interesovanja brojnih renomiranih Evropskih turoperatora.", ističu iz Budvanske rivijere.

Tržište Srbije, tradicionalno se smatra vrlo značajnim u ukupnom prometu Hotelske grupe Budvanska rivijera. Kao treće po redu emitivno tržište, u sezoni 2015 realizovano je preko 34.000 noćenja, čime je ostvareno povećanje za osam odsto u odnosu na prošlu turističku sezonu.Hotelska grupa ove godine, kroz fizičke pokazatelje popunjenosti hotela i dosadašnji obim prometa sa preko 407.000 noćenja, bilježi dobre rezultate i povećanje fizičkog prometa za 13%.

Za devet mjeseci ostvareno je preko 46.000 noćenja više u odnosu na isti period prošle godine.

Bonus video: