Mladi inovatori posjetili Telenor

Kandidati za odlazak na Telenor Forum mladih su kroz razgovor sa direktorima kompanije razmijenili mišljenja i viđenje na temu „Znanje za sve“
62 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.10.2015. 17:48h

Najboljih pet kandidata koji su ušli u uži krug za izbor predstavnika Crne Gore na Telenorovom Forumu mladih u Oslu danas su posjetili Telenor.

Boris Tuponja, Danka Marković, Aleksandar Jovanović, Stevan Bogosavljević i Savo Miljenović su imali priliku da se predstave i razgovaraju sa generalnim direktorom Telenora Crna Gora, Sandrom Štajner o tome koliko je danas značajno i dostupno znanje, kao i da razmijene mišljenja o tome kakvi su lideri potrebni jednoj uspješnoj kompaniji.

“Mladi ljudi su nosioci ideja i njihovo viđenje budućnosti je od velikog značaja za razvoj digitalnog društva. Učešće na Forumu mladih i razmjenjivanje znanja sa kolegama širom svijeta predstavlja dragocjeno i neponovljivo iskustvo u stvaranju digitalnih inovacija” istakla je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner.

Kroz iskustvo praktikanata, kandidatima je predstavljen i program prakse u Telenoru, koji ima za cilj da motiviše ljude koji su ambiciozni, dinamični i žele da se profesionalno razvijaju. Osim toga, kandidati su se upoznali i sa Telenorovim programom mobilnosti, a imali su i priliku i da obiđu kompaniju.

Telenor Forum mladih se po treći put organizuje u decembru 2015. godine u Oslu. Imena dva kandidata iz Crne Gore koji će putovati u Oslo biće poznata u novembru 2015. godine.

Galerija

Bonus video: