Statis se žalio na komunalne probleme, nedostatak parkinga...

Popović je takođe naglasio sve benefite koje Budva i Crna Gora imaju od ekskluzivnih lokaliteta, kao što su Miločer i Sveti Stefan, ali i od budućeg projekta izgradnje hotela Kraljicina plaža i rekonstrukcije postojećih vila
57 pregleda 3 komentar(a)
Srđa Popović, Teofanis Statis, Foto: Vuk Lajović
Srđa Popović, Teofanis Statis, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 25.09.2015. 15:00h

Predsjednik Opštine Budva Srđa Popović posjetio je danas Vilu Miločer i grad hotel Sveti Stefan prilikom susreta sa Teofanisom Statisom, izvršnim direktorom kompanije Adriatic Properties.

Na radnom sastanku sa Statisom i njegovim saradnicima apostrofirana je dosadašnja dobra saradnja, uz izraženu namjeru da se tako i nastavi.

Direktor Adriatic Propertiesa nagovjestio je i nekoliko problema o kojima bi trebalo da se razgovara, kao što su komunalni problemi, nedostaci parkinga, saobraćajna infrastruktura...

Predsjednik Opštine Budva predložio je organizovanje sastanka sa nadležnim sekretarima i direktorima preduzeća već naredne nedjelje, gdje bi se konkretno pristupilo lociranju i rješavanju svih problema.

Popović je takođe naglasio sve benefite koje Budva i Crna Gora imaju od ekskluzivnih lokaliteta, kao što su Miločer i Sveti Stefan, ali i od budućeg projekta izgradnje hotela Kraljicina plaža i rekonstrukcije postojećih vila.

Zaključak prvog radnog sastanka novog predsjednika budvanske opštine i izvršnog direktora Adriatic Propertiesa je da treba poslati lijepu sliku u javnost sa Miločera i Svetog Stefana, da je u pitanju ekskluzivno ljetovalište i da ga kao takvog treba zaštititi navodi se u saopštenju Opštine Budva.

Bonus video: