Zaposleni u CKB donirali krv

Transfuziolog u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore dr Tamara Šćepanović navela je da CKB već godinama uspješno organizuje ovakve akcije
145 pregleda 2 komentar(a)
CKB, davanje krvi, Foto: CKB
CKB, davanje krvi, Foto: CKB
Ažurirano: 01.09.2015. 11:36h

U saradnji sa Zavodom za transfuzijom krvi, 50 zaposlenih u Crnogorskoj komercijalnoj banci u Podgorici, danas je dalo krv.

Direktorica Koorporativnog sekretarijata CKB-e, Maja Vukčević, kazala je da je odziv zaposlenih za učešće u akciji, tradicionalno odličan i da je iz godine u godinu veći.

“Zbog velikog broja prijavljenih, akciju smo ove godine organizovali u prostorijama banke dajući joj poseban značaj. Humanost, solidarnost, građanska svijest i briga o licima kojima je pomoć najpotrebnija su vrijednosti koje nastojimo da njegujemo kao dio lične i korporativne kulture u Crnogorskoj komercijalnoj banci”, ocijenila je.

Vukčevićeva je istakla da joj je drago što su zaposleni u CKB dali primjer i ostalim kompanijama da se priključe akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi.

Transfuziolog u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore dr Tamara Šćepanović navela je da CKB već godinama uspješno organizuje ovakve akcije i da je zbog toga prošle godine dobila priznanje Zavoda za transfuziju krvi za prepoznavanje značaja dobrovoljnog davalaštva i status ključnog patnera ove institucije.

„Zavod za transfuziju krvi Crne Gore u Crnogorskoj komercijalnog banci vidi iskrenog partnera koji je dugi niz godina aktivan na polju dobrovoljnog davalaštva krvi. Crnogorska komercijalna banka je u međuvremenu postala primjer drugim predstavnicima privrednog sektora, koji su krenuli njihovim stopama i uvrstili dobrovoljno davalaštvo krvi u svoje redovno poslovanje", kazala je Šćepanović.

CKB, kako su saopštili iz te banke, već četvrtu godinu zaredom organizuje akcije dobrovoljnog davalaštva u periodu sezone godišnjih odmora, kada je potreba za krvi najveća.

Bonus video: