DF: Stijepović da naredi čišćenje korita Ribnice

Odbornik DF-a u Skupštini Glavnog grada, Aleksandar Sekulić, saopštio je da, zahvaljujući nemaru gradonačelnika, „koji uz prazna obećanja ne haje za lice Podgorice, imamo naličje Glavnog grada, i pravo lice gradske aljkave i nemarne vlasti, kojoj je najbitnije da se hvališe pred kamerama“
2 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Slavoljub Stijepović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 30.08.2015. 15:54h

Demokratski front (DF) pozvao je gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića da naredi nadležnim službama čišćenje korita Ribnice.

Odbornik DF-a u Skupštini Glavnog grada, Aleksandar Sekulić, saopštio je da, zahvaljujući nemaru gradonačelnika, „koji uz prazna obećanja ne haje za lice Podgorice, imamo naličje Glavnog grada, i pravo lice gradske aljkave i nemarne vlasti, kojoj je najbitnije da se hvališe pred kamerama“.

„Zato ga pozivam da se okane demagogije, i naredi nadležnim službama da napokon, za početak, očiste korito Ribnice, da ne čekaju dok opet krenu vode, da im one završe posao noseći šut i smeće prema Jadranskom moru“, saopštio je Sekulić.

Kako je rekao, Stijepović ne haje ni što se uz Ribnicu nalaze i značajne institucije, među kojima i Evropske unije.

„Stijepoviću, pozivam Vas, kao odbornik DF-a u Skupštini Glavnog grada, kojem je stalo do izgleda Podgorice, da izdate naredbu da se konačno očisti ruglo od korita Ribnice i drugih vodotokova kroz Glavni grad, dok ne dođu kiše“, naveo je Sekulić.

On je poručio da nebriga gradonačelnika za ekološku sredinu i rijeke Podgorice predstavlja sramotu za glavni grad Crne Gore, i sve njegove građane.

„Koji su Vama tobož na prvom mjestu. A i to 25 odsto turista više, ako su prošli kroz Podgoricu, mogli su takođe vidjeti ova ružna obilježja Vašeg nemara na funkciji gradonačelnika“, poručio je Sekulić.

Bonus video: