Tri Crnogorke na Vojnoj akademiji u Makedoniji

Volkov im je čestitao sticanje statusa kadeta Vojske Crne Gore i iskazao poštovanje na ostvarenom trudu i postignutim rezultatima na testiranjima koja su sastavni dio selekcije kandidata
52 pregleda 1 komentar(a)
Žene u vojsci, vojnikinje, Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Žene u vojsci, vojnikinje, Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Ažurirano: 28.08.2015. 14:55h

Na inostranim vojnim akademijama Republike Hrvatske,Makedonije, Grčke, Italije i SAD obrazuje 25 crnogorskih kadeta, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

V.d. generalnog direktora Direktorata za ljudske resurse Mihailo Volkov primio je kadete Marka Radosavovića, koji će u septembru 2015. godine započeti obrazovanje na Vazduhoplovnoj akademiji u Grčkoj, Miljanu Ivanović, Anđelu Bubanju i Anicu Stevović koje će, takođe, u septembru, započeti obrazovanje na Vojnoj akademiji „General Mihailo Apostolski“ u Makedoniji.

Volkov im je čestitao sticanje statusa kadeta Vojske Crne Gore i iskazao poštovanje na ostvarenom trudu i postignutim rezultatima na testiranjima koja su sastavni dio selekcije kandidata. Kadetima je ukazano na značaj obrazovanja na prestižnim vojnim akademijama u svijetu i primjene stečenog znanja u budućem angažovanju u svojstvu pripadnika VCG.

Bonus video: