UCG: Školarina se može platiti u više rata

UO je na predlog rektorke Radmile Vojvodić donio odluku i da se visina naknade za ispite koji se polažu u dodatnom, avgustovskom roku, smanji sa 15 na 10 eura po ispitu
116 pregleda 0 komentar(a)
UCG, Foto: Arhiva Vijesti
UCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.06.2015. 14:46h

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore donio je odluku da se školarina ove studijske godine može platiti u nekoliko rata, pa se trećina iznosa mora uplatiti prilikom upisa, a ostatak do 27. novembra.

“Za ljetnji semestar važiće isti princip, s tim što se posljednja rata mora uplatiti najkasnije do 25. aprila 2016”, kažu iz Rektorata.

Školarine na UCG iznose 500 za akademske i 1.000 eura za primijenjene studije.

UO je na predlog rektorke Radmile Vojvodić donio odluku i da se visina naknade za ispite koji se polažu u dodatnom, avgustovskom roku, smanji sa 15 na 10 eura po ispitu.

“Podsjećamo, Senat Univerziteta Crne Gore donio je odluku da se u dodatnom roku mogu prijaviti tri ispita iz predmeta koje je student prijavio za slušanje na početku studijske 2014/15. godine. Dodatni rok održaće se od 24. avgusta do 5. septembra”

UO je imenovao Zoricu Potparu za v.d. dekana Farmaceutskog fakulteta, i to na period od tri mjeseca.

“UO je imenovao je Jelenu Pajković za v.d. generalnog sekretara UCG, na period od tri mjeseca, do donošenja akta o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta”, saopšteno je iz Rektorata.