Sekulović kršio zakon, nije prijavio imovinu

On je izabran za člana Savjeta nakon smjene Gorana Đurovića, za koga je ASK utvrdila kršenje zakona, ali zato jer je bio u privatnoj firmi koja se bavi proizvodnjom povrća
2 komentar(a)
goran sekulović, Foto: Zoran Đurić
goran sekulović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.09.2018. 13:39h

Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) utvrdila je da je član Savjeta Javnog servisa Goran Sekulović prekršio zakon jer nije prijavio imovinu 30 dana nakon stupanja na funkciju.

U odluci koja je objavljena na satu ASK-a piše da je on u izjašnjenju naveo kako nije znao da treba prijavi imovinu, ali da je Agencija ocijenila da to nije od značaja kako bi se odluka mijenjala.

Sekulović je izabran za člana Savjeta nakon smjene Gorana Đurovića, za koga je ASK takođe utvrdila kršenje zakona, ali zato jer je bio u privatnoj firmi koja se bavi proizvodnjom povrća. Bivši novinar u javnosti je upamćen uglavnom po knjigama koje su pisale afirmativno o sadašnjem predsjedniku Milu Đukanoviću.

Nakon njegove i promjene još dijela članova Savjeta, smijenjeno je i rukovodstvo RTCG, a Javni servis je vratio staru uređivačku politiku afirmativnog izvještavanja o svemu što radi vlast.

Bonus video: