Veterani Jadrana traže da im se omogući korišćenje bazena na Škveru

Veterani Jadrana prvi u Crnoj Gori promovišu igru bivših vaterpolista, iako u regionu postoji veliko interesovanje za ovaj vid druženja i rekreacije i u Srbiji i Hrvatskoj postoji 20 kulubova vaterpolista veterana
1 komentar(a)
veterani Jadrana, Foto: Slavica Kosić
veterani Jadrana, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 16.06.2015. 15:54h

Članovi VK Jadran veterani obavijestili su javnost da im Uprava vaterpolo kluba Jadran ne dozvoljava korišćenje bazena na Škveru. Oni su tražili da im bivše kolege omoguće da tri puta sedmično po sat vremena u ljetnjoj sezoni treniraju na Škveru.

"Imali smo zajednički sastanak sa upravom koji je organizovao gradonačelnik Nikola Gojković, sa namjerom da se nađe kompromis, nakon 40 dana odugovlačenja od strane Uprave vaterpolo kluba Jadran, a ispostavilo se i da gradonačelnik i ima identičan stav sa Upravom PVK Jadran", navodi se u saopštenju veterana Jadrana.

Pod imenom VK Jadran veterani nekadašnji vaterpolisti među kojima su osvajači evropskih, svjetskih i olimpijskih medalja, u oktobru prošle godine osnovali su klub u kome je sada 30 članova.

Veterani Jadrana prvi u Crnoj Gori promovišu igru bivših vaterpolista, iako u regionu postoji veliko interesovanje za ovaj vid druženja i rekreacije i u Srbiji i Hrvatskoj postoji 20 kulubova vaterpolista veterana.

Iz VK Jadran veterani su poručili da će "nastaviti dostojanstvenim i zakonskim putem da nastave borbi za upotrebu bazena, preko opštinskih i državnih organa jer su ubijeđeni da je vlasništvo bazena na Škveru opštinsko-državno".

Bonus video: