Dodijeljene diplome “Luča” tivatskim osnovcima

Turistička organizacija Tivat nagradila je mališane iz II4 partijom golfa na terenima Luštica Bay. Pohvalu za poseban doprinos afirmaciji škole dobile su Ana Ašanin i Anja Andrić
223 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2015. 14:09h

Dodjelom diploma „Luča“ juče je u Osnovnoj školi „Drago Milović" u Tivtu ozvaničen završetak školovanja ove generacije tivatskih polumaturanata. Od njih ukupno 126, odličan uspjeh na kraju devetog razreda ima 47 tivatskih svršenih osnovaca, vrlo dobar njih 50, sa dobrim uspjehom je 25 učenika, a dovoljnim 4. Prosječna ukupna ocjena ove generacije iznosi 4,22.

Učenici koji su postigli odličan uspjeh i imaju petice iz svih nastavnih predmeta, nosioci diplome „Luča” su Mia Kružić, Pavle Nedeljkov, Veljko Hercegovac, Danijel Rovčanin, Anja Andrić, Jelena Đorđević, Aleksandar Jašović, Ana Ašanin, Andrea Čavor, Maša Šćekić, Nikolina Žižić, Sofija Bubanja Sindik i Mila Radnjić. Đak generacije je Veljko Hercegovac.

„Dragi naši mali maturanti, vjerujte u svoje snove i nikada nemojte odustati od njih, ma koliko to teško bilo. Zadržite osmijeh, obojite ljubavlju ljepotom svojih bića ovaj svijet. Kao što danas svjetlucaju ove” Luče”, neka tako svjetluca i vaš život ispunjen radošću. Čestitam vam od srca postignuti uspjeh. Srećno svima",-proručila je juče generaciji koju ispraća iz škole, direktorica OŠ “Drago Milović”, profesorica Ružica Lazarević.

Osim đaka sa odličnim uspjehom, Nastavničko vijeće te škole nagradilo je učenike koji su učestvovali na konkursima i državnim takmičenjima, kao i odjeljenje II4 nastavnice Nevenke Saveljić, kao najaktivniji razred u školskoj 2014/15 godini, koje je dobilo specijalnu priznanje za osvojenu nagradu na kvizu znanja „Ja prošetah Crnom Gorom".

Turistička organizacija Tivat nagradila je mališane iz II4 partijom golfa na terenima Luštica Bay. Pohvalu za poseban doprinos afirmaciji škole dobile su Ana Ašanin i Anja Andrić.

Galerija

Bonus video: