Maraš sada radi u Ustavnom sudu

Maraševa je, kako “Vijesti” nezvanično saznaju, sada zaposlena u Ustavnom sudu, a Vuković je pomoćnik direktora Vodovod i kanalizacije Vladana Vučelića
117 pregleda 2 komentar(a)
Slavka Maraš, Foto: Zoran Đurić
Slavka Maraš, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.06.2015. 13:47h

Članovi Odbora za izbor i imenovanja Glavnog grada u ponedjeljak će donijeti rješenje o prekidu isplate nadoknade, koju su po prestanku funkcije primali bivša sekretarka Skupštine Slavka Maraš i bivši administrator grada Željko Vuković.

Maraševa je, kako “Vijesti” nezvanično saznaju, sada zaposlena u Ustavnom sudu, a Vuković je pomoćnik direktora Vodovod i kanalizacije Vladana Vučelića.

Bivši gradski funkcioneri su po prestanku funkcije tražili da im se omogući ostvarivanje prava u skladu sa članom 10 Zakona o zaradama državnih i javnih funkcionera, koji se primjenjuje i na lokalne funkcionere.

Odbor će se izjasniti i o imenovanju izvršnog direktora ”Čistoće”, za koje je predložena Daca Popović, koja je od 2007. godine bila na brojnim funkcijama u tom preduzeću. Članovi odbora će razgovarati i o predlogu za imenovanje predsjednika i dva člana Upravnog odbora Javne ustanove Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju - Podgorica, izmjeni i dopuni Odluke o imenovanju predsjednika i dva člana Izborne komisije Glavnog grada.

Biće riječi i o predlogu za izmjenu Rješenja o imenovanju Upravnog odbora JU za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci.

Bonus video: