Podgorica: Ležeće ugradili i u Zagrebačkoj

Ugrađeni su usporivači brzine u Ulici Georgi Dimitrova
82 pregleda 1 komentar(a)
Podgorica, asfaltiranje ulica, Foto: Zoran Đurić
Podgorica, asfaltiranje ulica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.05.2015. 16:28h

Radnici „Puteva" završili su sanaciju udarnih rupa u ulicama Branka Ćopića, Ksenije Cicvarić, Ivana Gorana Kovačića, Iva Andrića.

Putari su, kako je saopšteno iz PG biroa, sanirali rupe i u ulicama Španskih boraca, na raskrsnici Ulice 1. maj i II proleterske, Beogradskoj...

“Asfaltirane su Ulica bratstva i jedinstva, Vasa Bracanova, princa Mihaila Petrovića, krak Ulice Branka Ćopića, kod Vojno -medicinskog centra, Ministarstva prosvjete, parkinga ispred groblja u Zagoriču, na putu Farmaci - Gornji Kokoti”, saopšteno je iz PG biroa.

Radnici su, kako je saopšteno, ugrađivali vertikalnu signalizaciju na Bulevaru V proleterske, Ulici Svetozara Markovića, kod Manastira na Zlatici.

Ekipe su radile i na opravci i ugradnji slivničkih rešetki u Ulici Bracana Bracanovića, Bulevaru Šarla de Gola, ugradnji zaštitno -ukrasnih stubića u Ulici Marka Radovića, Slobode, Bulevaru Mitra Bakića.

“Tamponirana je Ulica Baku i 4. jula, ugrađeni usporivači brzine sa pratećom vertikalnom signalizacijom u Ulici Georgi Dimitrova, Zagrebačkoj i na Bulevaru Radoja Dakića”, piše u saopštenju.

Radnici su, kako je saopšteno, bili angažovani i na sječi šiblja i drugog rastinja u Donjim Kokotima. “Sanirali su ogradu mosta u Omerbožovićima i prekop u Ulici Branka Ćopića, na Krivom mostu”, navedeno je iz “Puteva”.

Bonus video: