Podgorica: Na bazene od 15. juna

„Mjesečna ulaznica za veliki bazen za prijepodnevnu smjenu je 50 eura”
512 pregleda 4 komentar(a)
bazen, SC Morača, Foto: Savo Prelević
bazen, SC Morača, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2015. 13:46h

Na bazenima Sportskog centra „Morača” ove godine će biti besplatan ulaz djeci uzrasta do pet godina, a postojaće posebni termini za invalidna lica i sa posebnim potrebama.

Direktor „Sportskih objekata“ Vojislav Marković saopštio je da će bazeni biti otvoreni 15. juna, a radiće do 15. septembra.

„U toku su pripremni radovi, koji podrazumijevaju tehničke, tehnološke i higijenske postupke, kako bi bazeni zadovoljili sve standarde za kvalitetno pružanje usluga svim njegovim korisnicima“, kazao je Marković.

On je rekao da će ulaznice biti na prošlogodišnjem nivou, odnosno dnevne ulaznice za olimpijskli bazen za prijepodnevnu smjenu biće dva i po eura, a popodnevnu tri.

„Mjesečna ulaznica za veliki bazen za prijepodnevnu smjenu je 50 eura, popodnevnu 60, dok će cjelodnevno korišćenje velikog bazena biti po cijeni od 70 eura u oba termina. Mjesečna ulaznica za mali bazen koštaće 100 eura“, rekao je Marković.

Radno vrijeme velikog bazena biće od osam do 19 časova, sa pauzom u terminu od 12 do 14 časova, dok će mali bazen raditi od sedam do 20 časova, sa pauzom od 11 do 12 časova.

Marković tvrdi da će škola plivanja početi 16. juna, dok će o imenima instruktora naknadno informisati javnost. Cijene škole plivanja, kazao je, biće na prošlogodišnjem nivou. I.Č.

Bonus video: