Tivat: “Ovo je pravo mjesto”, ali ne za novinare

Bez prisustva novinara na sjednicama je razmatran izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem TO Tivat za 2014. godinu i aktuelne pripreme za predstojeću glavnu ljetnju sezonu
0 komentar(a)
Tivat, Foto: Siniša Luković
Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 14.05.2015. 15:00h

U sada već uobičajenom maniru kada je u pitanju čelništvo te organizacije koja se barem na papiru, bavi javnom promocijom Tivta, iza zatvorenih vrata održane su sjednice Izvršnog odbora i Skupštine Turističke organizacije opštine Tivat.

Bez prisustva novinara na njima je razmatran izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem TO Tivat za 2014. godinu i aktuelne pripreme za predstojeću glavnu ljetnju sezonu.

“Nadzorni odbor TO Tivat na svojoj godišnjoj sjednici održanoj 4.maja donio je zaključke da je Turistička organizacija u potpunosti sprovela zadatke utvrđene Programom rada za 2014 godinu i da je finansijski izvještaj urađen stručno i prema dokumentima koje propisuje zakon. Takođe je naloženo Stručnoj službi da kod Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Opštine Tivat inicira da se preduzmu sve mjere radi naplate zaostalih potraživanja po osnovu boravišne takse i članskog doprinosa da se ne bi ugrožavalo pozitivno poslovanje Turističke organizacije opštine Tivat”, stoji u saopštenju koji je TO izdala nakon juče održanih sjednica.

Dodaje se da je “Nadzorni odbor predložio Izvršnom odboru, a isti nakon razmatranja, predložio Skupštini TO opštine Tivat da usvoji izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2014 godinu, te su navedeni dokumenti jednoglasno usvojeni.”

“U nastavku sjednice predstavljen je program Turističke organizacije za ljeto 2015-te pod nazivom "Ovo je pravo mjesto" gdje su obuhvaćeni koncerti, sajmovi suvenira, večeri dobrog ukusa i ostale manifestacije. Od izvođača koji će nastupati ovog ljeta posebnu pažnju zaslužuju imena kao što su Petar Grašo, Dejan Cukić, Nina Petković, Hladno pivo i drugi”, zaključuje se u saopštenju za javnost TO Tivat.

Bonus video: