Ana Pejanović: Ne radim od 22. aprila na banjalučkom "Apeironu"

Pejanović je kazala da je sve informacije o angažovanju na toj ustanovi kojima raspolažu i Rektorat i NVO dostavljala sama i dobrovoljno u više navrata
173 pregleda 1 komentar(a)
Univerzitet Apeiron, Banja luka, Foto: Facebook
Univerzitet Apeiron, Banja luka, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.05.2015. 17:56h

Neistiniti su i tendenciozni napisi u kojima se tvrdi da postoje "nesumnjivi dokazi" o mom navodnom stalnom zaposlenju na Panevropskom univerzitetu “Apeiron” u Banjaluci, saopštila je profesorica Filozofskog fakulteta Ana Pejanović.

Ona je u saopštenju dostavljenom "Vijestima" ocijenila da je angažman profesora na drugom univerzitetu pravno i moralno čist, te da je to potvrdilo Ministarstvo rada i socijalnog staranja još 2012. na zahtjev tadašnjeg menadžmenta UCG.

CEMI: VDT da istraži UCG i Numanovića zbog višemilionske štete

Pejanović je kazala da je sve informacije o angažovanju na toj ustanovi kojima raspolažu i Rektorat i NVO dostavljala sama i dobrovoljno u više navrata.

"Prvi put u izjavi o radu, zatim u odgovoru na dopis rektora, i, konačno, 22. aprila kada sam dostavila Rektoratu obavještenje i dokaz da sam raskinula Ugovor o radu i akademskom angažovanju s Panevropskim univerzitetom "Apeiron", koji je bio sklopljen za period od 13. novembra 2014. do 30. septembra 2015".

Bonus video: