U subotu i nedjelju održava se bazar zdrave hrane i ljekovitog bilja

"U okviru izložbenog prostora, izlagači predstaviti sve prirodne proizvode koji su namijenjeni ljudima koji žele da vode računa o svojoj ishrani, zdravlju i promovišu zdrave stilove života"
0 komentar(a)
Bazar protest, Foto: Savo Prelević
Bazar protest, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.04.2015. 10:00h

Sajam "IV Bazar ljekovitog bilja i zdrave hrane” održaće se u subotu i nedelju 25. i 26. aprila u cilju predstavljanja cjelokupne ponude ljekovitog bilja i zdrave hrane koja se može naći u Crnoj Gori.

"Na sajmu će biti predstavljeno ljekovito bilje, preparati, ljekovi, organska hrana, čajevi i još mnogo toga što prezentuje pravilan način vođenja zdravog načina života. Pored sajma, uz propratne aktivnosti želimo da učinimo ovaj sajam prepoznatljivim", saopšteno je iz Tržnog centra Bazar.

Dodaje se da će u okviru izložbenog prostora, izlagači predstaviti sve prirodne proizvode koji su namijenjeni ljudima koji žele da vode računa o svojoj ishrani, zdravlju i promovišu zdrave stilove života.

"Na sajmu će učestvovati brojni izlagači koji prerađuju prirodne proizvode i ljekovite proizvode namijenjene uklanjanju brojnih čestih bolesti i smetnji u zdravlju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: