Renoviran muzički kabinet u OŠ "Drago Milović" u Tivtu

Prilikom svečanog otvaranja muzičkog kabineta, nastupio je školski hor i pokazao se kao najbolji rezultat ulaganja u obrazovanje
392 pregleda 0 komentar(a)
OŠ Drago Milović, Foto: Adriatic Marinas
OŠ Drago Milović, Foto: Adriatic Marinas
Ažurirano: 01.04.2015. 12:54h

Kompanija "Adriatic Marinas- Porto Montenegro" nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u lokalnoj zajednici, pa je finansirala uređenje muzičkog kabineta u OŠ "Drago Milović" u Tivtu.

Opremanje muzičkog kabineta podrazumijevalo je kupovinu tehničke opreme za izvođenje nastave na ovom predmetu, uređenje kabinetskog enterija: krečenje, renoviranje parketa, ali i kupovinu dekoracije na zidovima sa biografijama i fotografijama najpoznatijih svjetskih muzičkih kompozitora. Ova investicija iznosila je 3.500 eura.

Direktorica OŠ "Drago Milović" Ružica Lazarević naglasila je da je namjera prave ze obrazovne ustanove da svi kabineti dobiju novi sjaj i mobilijar za izvođenje nastave, kako u centralnoj školi, tako i u područnim jedinicama u Donjoj Lastvi i Gradiošnici.

"Na taj način, pored znanja, učenicima prezentujemo prave vrijednosti, kao što je očuvanje naše škole", istakla je Lazarević.

PR menadžer "Adriatic Marinasa" Danilo Kalezić učlenicima OŠ "Drago Milović" je poručio da ta kompanija, kao jedan od vodećih privatnih investitora u tom gradu, želi da Tivat afirmiše kao grad budućnosti za sve.

"Zbog toga ulažemo u vaše obrazovanje i činimo da vaš boravak u školi bude zadovoljstvo, jer će dio vas, uvjeren sam, za nekoliko godina, biti naše kolege u Porto Montenegru", rekao je Kalezić.

"Reakcija djece, kada su vidjeli renovirani kabinet, za mene je najveća satisfakcija u radu i prenošenju znanja o muzičkoj umjetnosti – uz novu tehničku podršku za izvođenje nastave djeca će biti u mogućnosti da vide i čuju koncerte najvećih simfonijskih orkestara, uživaju i razumiju klasičnu muziku, ali i saznaju nove detalje o svim muzičkim žanrovima", kazala je nastavnica muzičkog vaspitanja Ivana Komnenović.

Prilikom svečanog otvaranja renoviranog muzičkog kabineta, nastupio je i hor OŠ “Drago Milović”.

Bonus video: