Porto Montenegro nominovan za najbolju internacionalnu marinu

Dobitnici nagrada za svaku od 13 kategorija biće poznati na 15. Međunarodnoj marina konferenciji u Gold Coast-u, Austrailija, koja se održava od 3. do 5.maja
96 pregleda 2 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 30.03.2015. 13:47h

Marina Porto Montenegro iz Tivta nominovana je za prestižno priznanje u kategoriji "Najbolja međunarodna marina", a koje dodjeljuje Marina Industries Association (MIA) iz Australije. Nagrada se dodjeljuje za period 2015/16 za marine u Australiji, ali i na međunarodnom nivou.

Ditrektor tivatske marine Tony Browne kazao je da nominacija u kategoriji "Najbolja internacionalna marina" u asocijaciji MIA, i prestižno godišnje priznanje u kategoriji najbolje marine za superjahte u 2015. godini koje je Porto Montenegru dodjelila britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA) početkom ove godine, potvrđuju visok kvalitet usluge u tom nautičkom centru koji pretenduje da postane vodeća tzv. homeport marina za superjahte na Mediteranu.

Inače, pored Porto Montenegra u kategoriji “Najbolja međunarodna marina” MIA asocijacije, kandidovane su i Albany Marina sa Bahama, Westhaven Marina sa Novog Zelanda i Port Denarau Marina sa Fidžija.

"Čestitamo svim finalistima kao i članovima svjetskih marina koje su nominovane za nagrade, jer njihov kvalitet rada, posvećenost, i snažna podrška u razvoju jahting usluge, predstavljaju reper za kvalitet i uzor marinama koje teže sličnom uspjehu", istakao je predsjednik MIA udruženja Andrew Chapman.

Izvršni direktor kluba Marina pri asocijaciji MIA-a, Simon McLean smatra da je su nomonacije odličan podsticaj za održavanje kvaliteta i dobre poslovne prakse u industriji marina, ali i izuzetan način da se promovišu ciljevi asocijacije MIA.

Dobitnici nagrada za svaku od 13 kategorija biće poznati na 15. Međunarodnoj marina konferenciji u Gold Coast-u, Austrailija, koja se održava od 3. do 5.maja.

Bonus video: