Sajam namještaja nastavlja sajamsku sezonu u Budvi

Posjetioci će učešćem u nagradnoj igri, koju Jadranski sajam priprema u saradnji sa učesnicima, biti u prilici da osvoje neku od vrijednih nagrada, a za najbolji izlagački nastup biće dodijeljeno tradicionalno priznanje Jadranskog sajma Expo Trophy
51 pregleda 0 komentar(a)
Sajam najmeštaja Budva, Foto: Vuk Lajović
Sajam najmeštaja Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 24.03.2015. 11:59h

Sajamska sezona na Jadranskom sajmu u Budvi nastavlja se 25. marta, kada će svečano biti otvoren 39. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i 9. Sajam umjetnina – Art Expo.

Prema riječima izvršnog direktora Rajka Bujkovića planirani kapaciteti izložbe su popunjeni.

"Posjetioci i zainteresovani kupci imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u industriji namještaja. Manifestacija i dalje unapređuje ključno obilježje – raznovrsnost ponude za opremanje poslovnih i stambenih prostora u širokom rasponu cjenovnih kategorija, predstavljajući za 25 odsto veći broj izlagača u odnosu na prethodno izdanje, iz ukupno devet zemalja. Sajam je u prethodnom periodu prepoznat kao kvalitetna platforma za snažne prodajne akcije uoči ljetnje turističke sezone, kako kod posjetilaca, tako i kod učesnika, koji će tokom Sajma nuditi specijalne sajamske popuste. 39. Sajam namještaja je osvježenje u ukupnoj ponudi na tržištu Crne Gore i pokazatelj vitalnosti industrije, pomijerajući težište sa distribucije namještaja velikih serija na prezentaciju dizajna, projektovanja i proizvodnih mogućnosti. Sa 40 odsto novih izlagača, koji na izložbi po prvi put predstavljaju proizvode i usluge iznova se potvrđuje poslovni potencijal sajamske platforme i ostvaruje misija Sajma, koja u kontinuitetu tržištu obezbjeđuje nove proizvode, učesnike, partnere i prilike za internacionalizaciju poslovne saradnje", kazao je Bujković na konferencijii za novinare.

Posjetioci će učešćem u nagradnoj igri, koju Jadranski sajam priprema u saradnji sa učesnicima, biti u prilici da osvoje neku od vrijednih nagrada, a za najbolji izlagački nastup biće dodijeljeno tradicionalno priznanje Jadranskog sajma Expo Trophy.

Bonus video: