Ko je to došao u Tivat: Avion doletio iz Rusije

Prema dostupnim podacima, ovaj "boing" konfigurisan je da u najvećem lukusznu, preveze samo 16 putnika, a u Tivat je doletio iz Rusije, sa jednog aerodroma u blizini tamošnjeg zimskog olimpijskog centra u Sočiju
12 komentar(a)
Boing, Foto: Www.planespotters.nl
Boing, Foto: Www.planespotters.nl
Ažurirano: 16.03.2015. 14:09h

Kako rastu razni višemilionski nekretninski projekti bogatih stranih investitora na Crnogorskom primorju, tako i tivatski aerodrom ima sve neobičnije klijente.

Potvrda tome je i VIP privatni avion tipa "boing 737-200" britanske kompanije "Jet Connections" iz Londona koji je minulog vikenda sletio u Tivat i koji će, kako saznajemo, ovdje će ostati čak 15 dana.

Avion veličine uobičajenog putničkog vazduhoplova C- kategorije kakvi su naprimjer, Montenegroairlines-ovi "embraeri E-195", parkiran je u blizini platforme za generalnu avijaciju, a za sada je nepoznato ko je sa njime doputovao u Tivat.

Prema dostupnim podacima, ovaj "boing" konfigurisan je da u najvećem lukusznu, preveze samo 16 putnika, a u Tivat je doletio iz Rusije, sa jednog aerodroma u blizini tamošnjeg zimskog olimpijskog centra u Sočiju.

Bonus video: