Uz "Vijesti" tablet za 45 eura u Tehno plusu

Iz “Vijesti” su saopštili da nema izvlačenja srećnog dobitnika, već da će svi koji sakupe kupone tokom naredne dvije nedjelje moći da kupe tablet po pomenutoj cijeni
3 komentar(a)
Vivax tablet, Foto: Vijesti online
Vivax tablet, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 16.03.2015. 12:59h

Čitaoci Nezavisnog dnevnika “Vijesti”, koji od danas do 29. marta sakupe kupone sa naslovnica novine, moći će da kupe tablet računar za 45 eura u prodavnicama “Tehno plusa”.

Iz “Vijesti” su saopštili da nema izvlačenja srećnog dobitnika, već da će svi koji sakupe kupone tokom naredne dvije nedjelje moći da kupe tablet po pomenutoj cijeni.

“Na kraju ciklusa, sakupljenje kupone nalijepite na talon koji će biti objavljen u 'Vijestima', zajedno sa prvim i posljednjim kuponom", navodi se u saopštenju.

Saopštili su da Džoker kuponi iz nedjeljnog izdanja "Vijesti" mogu zamijeniti bilo koji od standardnih 12 dnevnih kupona.

Svaki čitalac koji dostavi uredno popunjen talon, ostvaruje pravo da kupi tablet po ovim uslovima. Prije kupovine, čitaoci treba da se informišu na broj 068/038-038 o najbližoj prodavnici Tehno plusa gdje mogu preuzeti tablet - najkasnije do 15. aprila.

Maloprodajna cijena tableta je 70 eura, popust iznosi 40%, cijena uz kupon "Vijesti" je 45 eura.

Bonus video: