Karavan Praznika mimoze prodefilovao Beogradom

U Gradskoj opštini Stari grad, predsjednik Opštine Stevan Katić uručio je predsjedniku GO Stari grad Marku Bastaću plaketu 50. Praznika mimoze
540 pregleda 1 komentar(a)
Karavan Praznika mimoze u Beogradu, Foto: TO HN
Karavan Praznika mimoze u Beogradu, Foto: TO HN

Karavan 50. Praznika mimoze sinoć je prodefilovao centrom Beograda i privukao pažnju velikog broja ljudi u prijestonici Srbije.

Povorkom Gradske muzike, mažoretki, trombonjera i maškara najavljen je jubilarni Praznik mimoze koji počinje prvog februara.

Tradicionalno, Karavan u Beogradu bio je najmasovniji, a reakcije prisutnih građana i posjetilaca Beograda izuzetno pozitivne.

Karavan Praznika mimoze u BeograduKaravan Praznika mimoze u Beogradu

Nakon defilea upriličen je prijem u Ambasadi Crne Gore u Srbiji. U Gradskoj opštini Stari grad, predsjednik Opštine Stevan Katić uručio je predsjedniku GO Stari grad Marku Bastaću plaketu 50. Praznika mimoze, u znak zahvalnosti što je Praznik mimoze i ove godine uspješno predstavljen u srcu Beograda.

Karavan je ispratila i glumica Tanja Bošković, počasna građanka Herceg Novog.

"Praznik mimoze su dani vina i druženja, ljubavi, a Beograd i Herceg Novi su povezani davno, imaju "fantastičnu dobrotu“ koja ih ujedinje “, kazala je Tanja Bošković.

Karavan Praznika mimoze u BeograduKaravan Praznika mimoze u Beogradu

Karavan Praznika mimoze obišao je Beč, Vrbas, Zrenjanin , Novi Sad I Beograd.

Praznik mimoze u Herceg Novom ove godine slavi pet decenija postojanja. U čast jubileju, Festival će trajati 50 dana, od 1. februara do 23. marta 2019. godine, a fešta će biti otvorena koncertom Zdravka Čolića.

Bonus video: