Kotorski Forza Mare među 50 najboljih butik-hotela na Mediteranu

Ovajhotel ističe su položajem na samoj obali mora, a kao njegova posebnost izdvajaju se tematski uređene sobe, po uzoru na deset različitih zemalja svijeta
53 pregleda 0 komentar(a)
forza mare, Foto: Forzamare.com
forza mare, Foto: Forzamare.com
Ažurirano: 24.02.2015. 10:35h

Čuveni britanski dnevni list “Tajms” uvrstio je kotorski hotel Forza Mare na listu 50 najboljih butik hotela na Mediteranu, koji se,kako navodi list, ističe položajem na samoj obali mora, a kao njegova posebnost izdvajaju se tematski uređene sobe, po uzoru na deset različitih zemalja svijeta.

Nacionana turistička organizacija navodi da popularnost ovog hotela i Crne Gore kao jedne od omiljenih destinacija na Mediteranu iz godine u godinu potvrđuju i svjetski poznate zvijezde, koje su ovdje boravile: Bijonse i Džej Zi, Pep Gvardiola, Roberto Kavali i Tina Tarner, a ketering iz hotela dostavljan je i Tom Kruzu, koji je jahtom obilazio Boku.

Na listi se nalaze odabrani ugostiteljski objekti od Majorke, Marbelje, preko Azurne obale, Dubrovnika, pa do Bodruma.

Crna Gora je, kako navode iz NTO, od početka godine, između ostalog, predstavljena u prestižnim magazinima i portalima “Vorld traveler”, Rob riport, Hafington postu i američkom Forbsu, koji je našu zemlju svrstao među top 3 destinacije za putovanje u 2015. godini.

Jedan od najuticajnijih dnevnih listova u Njemačkoj “Di Velt” Crnu Goru prepoznaje kao najbolju destinaciju za investiranje, dok je u martovskom izdanju jednog od najboljih jahting časopisa na svijetu “Boat International” Crna Gora predstavljena kao nova svjetska jahting destinacija.

Bonus video: