Đukanović i Vujanović uputili saučešće kolegama u Srbiji nakon smrti radnika

„Dozvolite mi da izrazim svoje duboko saučešće, i da u ime Vlade i građana Crne Gore, kao i u svoje ime, podijelim sa vama i porodicama stradalih žalost povodom ovog tragičnog događaja,“ navodi se u telegramu saučešća
0 komentar(a)
Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Foto: Vlada Crne Gore
Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 12.02.2015. 11:37h

Crnogorski premijer Milo Đukanović uputio je kolegi, premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, izraze saučešća povodom pogibije šest srpskih radnika u Rusiji.

„Dozvolite mi da izrazim svoje duboko saučešće, i da u ime Vlade i građana Crne Gore, kao i u svoje ime, podijelim sa vama i porodicama stradalih žalost povodom ovog tragičnog događaja,“ navodi se u telegramu saučešća.

Telegram saučešća predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću uputio je danas njegov crnogorski kolega, predsjednik Fili Vujanović.

''Građani Crne Gore dijele bol porodica i prijatelja poginulih u Jamali, kao i građana Srbije. Molim Vas da im prenesete izraze saučešća povodom njihovog ogromnog bola i gubitka'', kaže se u telegramu Vujanovića.

U Srbiji je danas Dan žalosti zbog pogibije šest građevinskih radnika iz Srbije koji su stradali u požaru na ruskom poluostrvu Jamal.

Odluku da četvrtak, 12. februar, bude proglašen za Dan žalosti donijela je Vlada Srbije.

Bonus video: