Nagradna igra EPCG: Dragoslavu Milovanoviću uručeni ključevi od stana

"Milovanović je imao dobar odnos prema EPCG i u prethodnih par godina. Uvijek je bio u pretplati i na kraju se i njemu osmjehnula sreća i osvojio je ovu izuzetno značajnu nagradu", kazao je Bojičić
59 pregleda 0 komentar(a)
EPCG nagradna igra, Foto: Epcg.com
EPCG nagradna igra, Foto: Epcg.com
Ažurirano: 27.01.2015. 11:52h

Predstavnici Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) uručili su danas u Podgorici ključeve stana dobitniku u nagradnoj igri Zlatni član dobija stan.

Stan od 75 metara kvadratnih dobio je potrošač sa mjernim mjestom u Budvi, Dragoslav Milovanović.

Direktor Funkcionalne cjeline Snabdijevanje, Vladimir Bojičić, kazao je da je Milovanović kroz odnos koji je do sada imao prema EPCG pokazao i zaslužio nagradu koju je osvojio.

"Potrošači kao što je Milovanović su sigurno oni kojima je EPCG u prethodnom periodu pokazala i dokazala da vrijedi se boriti za njih i organizovala određene akcije i povoljnosti kao i kampanju Budi dio Zlatnog tima od 2012. godine. Tada smo startovali sa oko 100 hiljada redovnih potrošača iz kategorije domaćinstava, da bismo nakon dvije i po godine došli u situaciju da imamo oko 148 hiljada redovnih platiša", rekao je Bojičić na konferenciji za novinare.

Kompaniji su, kako je naveo, posebno važni potrošači koji redovno izmiruju svoje obaveze.

"Milovanović je imao dobar odnos prema EPCG i u prethodnih par godina. Uvijek je bio u pretplati i na kraju se i njemu osmjehnula sreća i osvojio je ovu izuzetno značajnu nagradu", kazao je Bojičić.

On je rekao da će EPCG i u narednom periodu na svaki način pokušati da svim potrošačima koji su lojalni kompaniji omogući što bolje uslove i redovnije napajanje električnom energijom, kao i određene popuste i benefite i neku sličnu, možda i vrijedniju nagradu.

Milovanović je saopštio da je izuzetno počastvovan zbog osvajanja glavne nagrade.

"Od nevjerice, došli smo do trenutka da smo dobili ključeve. Šteta što to nije neka mlada porodica, ali i mi ćemo našu porodicu uglavnom da dovodimo ovdje", rekao je Milovanović.

EPCG je organizovala nagradu igru u dva kola u znak zahvalnosti potrošačima koji redovno izmiruju račune za utrošenu elektičnu energiju.

Ukupni fond je iznosio nešto oko 90 hiljada eura.

U prvom kolu pravo učešća imali su samo članovi Zlatnog tima kojih je u tom trenutku bilo oko 65 hiljada, dok su u drugom kolu pravo učešća imali svi potrošači iz kategorije domaćinstva koji 31. decembra nijesu imali dug za utrošenu električnu energiju. Njih je posljednjeg dana prošle godine bilo 148,19 hiljada.

Bonus video: