Taksista optužuje inspektora: Prijetio mi i pred unukom

"Vjerovatno se pronašao u nekim od mojih žalbi, jer Komunalna policija duže vrijeme toleriše rad divljih taksista na aerodromu u Golubovcima, gdje taksiram, o čemu sam obavijestio nadležne"
480 pregleda 10 komentar(a)
Dragan Pajović, Foto: Luka Zeković
Dragan Pajović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 15.01.2015. 21:09h

Podgorički taksista Dragan Pajović tvrdi da ga je komunalni inspektor Radenko Radenović verbalno napao i prijetio mu u ponedjeljak ispred megamarketa "Laković" na Zabjelu.

On je "Vijestima" kazao da mu je Radenović, pred suprugom i unukom, prijetio i smrću, zbog čega je cijeli slučaj istog dana prijavio policiji.

"Kada mu (Radenoviću) je moja gospođa skrenula pažnju da tako ne smije da mi prijeti pred porodicom, on joj je nervozno odgovorio 'Mene to ne zanima, njega treba ubiti kao pašče i gdje god te sretnem Pajoviću, sa mnom ćeš imati problema'", kazao je.

Radenović je kazao da nema ovlašćenja da daje zvanične izjave medijima, već je uputio novinara na službu Komunalne policije.

Iz Komunalne policije "Vijestima" je nezvanično saopšteno da su Pajovićeve optužbe neosnovane i da je slučaj sada u rukama nadležnih organa.

Pajović je kazao da je izjavu u policiji dala i njegova žena, koja je potvrdila njegovu priču, dok su kamere "Lakovića" snimile cijeli slučaj.

On sumnja da ga je komunalni inspektor, kojeg, tvrdi, nikada ranije nije vidio, napao zbog pisama i žalbi na rad Komunalne policije, koje je slao policiji, Ministarstvu unutrašnjih poslova i gradonačelniku Slavoljubu Stijepoviću.

"Vjerovatno se pronašao u nekim od mojih žalbi, jer Komunalna policija duže vrijeme toleriše rad divljih taksista na aerodromu u Golubovcima, gdje taksiram, o čemu sam obavijestio nadležne", kazao je Pajović.

Istakao je da se više puta obraćao Centru bezbjednosti zbog straha da mu je život ugrožen od strane divljih taksista, dok je prije dva dana tražio zaštitu direktora policije od Radenovića.

Pajović je upozorio da je spreman da brani svoju porodicu svim sredstvima bez obzira na posljedice, iako nadležni ne budu voljni da mu pomognu.

Bonus video: