Pokloni za oko 270 djece sa smetnjama u razvoj

Djeci su uručeni pokloni od građana dobre volje i finansijske donacije kompanije Coca-Cola Hellenic, koje će pomoći u stvaranju još boljih uslova za oko 270 mališana
56 pregleda 0 komentar(a)
Karavan dobre volje, Foto: Karavan dobre volje
Karavan dobre volje, Foto: Karavan dobre volje
Ažurirano: 30.12.2014. 17:40h

Tradicionalni Karavan dobre volje, čiji je inicijator kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, obišao je danas četiri udruženja djece i omladine sa smetnjama u razvoju iz Podgorice.

Tom prilikom djeci iz organizacija „Staze“, „Pružite nam šansu“, „Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju“ i „Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama“ uručeni su pokloni od građana dobre volje i finansijske donacije kompanije Coca-Cola Hellenic, koje će pomoći u stvaranju još boljih uslova za oko 270 mališana.

Predstavnici četiri udruženja zahvalili su Coca-Cola volonterima na tome što redovno unesu radost u njihove organizacije i misle na svu djecu sa smetnjama u razvoju, navodi se u saopštenju.

“Ova udruženja ne posjećujemo prvi put. Već smo im pomagali prethodnih godina i želimo da im pokažemo da ih nijesmo zaboravili i da u nama imaju prijatelje. Nadamo se da smo dodatno uljepšali praznike svoj djeci iz ova četiri udruženja i da će im naše donacije oplemeniti prostore, olakšati kupovinu neophodne opreme i ukupno – učiniti njihov boravak u udruženjima još veselijim i boljim”, kazala je Coca-Cola volonter Snežana Đuričković.

Kompanija i predstavnici udruženja zahvalili su svim građanima Podgorice koji su prethodnog vikenda donirali igračke i knjige za Karavan dobre volje. Akcija prikupljanja organizovana je u tržnim centrima

Mall of Montenegro i Bazar, koji su, uz TV Vijesti kao medijskog pokrovitelja, partneri ovogodišnjeg Karavana dobre volje.

Coca-Cola Hellenic Crna Gora sedam godina kroz projekte Dan dobre volje i Karavan dobre volje podržava socijalno osjetljive grupacije stanovništva u Crnoj Gori.

Bonus video: