Zbog obilnih padavina put Tivat-Radovići bio u prekidu više sati

Prema riječima Draga Kordića, načelnika Službe zaštite i spašavanja Tivta, voda je cestu poplavila na dva mjesta – u blizini bivše fabrike „Račica“ i na potezu od Jankove vode prema Solilima
106 pregleda 0 komentar(a)
Put Tivat-Radovići, Foto: Siniša Luković
Put Tivat-Radovići, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 28.12.2014. 14:38h

Zbog velike količine padavina i izlivanja bujičnih kanala u Tivatskom polju, lokalni put Tivat-Radovići danas je bio poplavljen, zbog čega je saobraćaj na toj jedinoj cesti koja sa ostatkom primorja povezuje poluostrvo Luštica, bio u prekidu više sati.

Prema riječima Draga Kordića, načelnika Službe zaštite i spašavanja Tivta, voda je cestu poplavila na dva mjesta – u blizini bivše fabrike „Račica“ i na potezu od Jankove vode prema Solilima.

Na kolovozu je bilo i do pola metra vode, zbog čega su cestom mogli proći samo kamioni i terenska vozila. Na terenu su bile ekipe Komunalnog preduzeća Tivat, Službe zaštite i Dobrovoljnog vatrogasbnog društva „Krtoli“ iz Radovića, dok je tivatska policija na kotorskoj raskrsnici zaustavljala sva vozila koja su se sa Jadranske magistrale, namjeravala uputiti prema Krtolima i Luštici.

Nakon nekoliko sati, voda se povukla sa ceste pa je saobaćaj prema Radovićima normalizovan nešto prije 15 časova.

Bonus video: