Luštica Divelopment sponzoriše Tivat sa 150.000 eura

0 komentar(a)
Daren Gibson, Ivan Novosel, Foto: Luštica Development
Daren Gibson, Ivan Novosel, Foto: Luštica Development
Ažurirano: 18.12.2014. 11:33h

Izvršni direktor kompanije Luštica Divelopment Daren Gibson i predsjednik Opštine Tivat Ivan Novosel potpisali su ugovor o sponzorstvu u 2015. godini vrijedan 150 hiljada eura, saopšteno je iz kompanije Luštica Divelopment.

Tim sponzorstvom, kako je saopšteno, nastaviće sa podrškom mladima, sportskim i kulturnim sadržajima, zdravstvenom sektoru i uopšte razvoju lokalne zajednice.

U sljedećoj godini Luštica Divelopment i Opština će, dodaje se u saopštenju, nastojati da pruže podršku i razvoju energetskog i poljoprivrednog sektora kao i razvoju obrazovanja u Tivtu.

"Nastavljamo sa podrškom Opštini Tivat i stanovništvu Tivta u 2015. godini, kroz Ugovor o sponzorstvu u iznosu od 150 hiljada eura. Naš projekat Luštica Bay za plan ima promovisanje aktivnog, zdravog života i kroz ovaj Ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali, naše donacije biće usmjerene na sportske, zabavne i kulturne aktivnosti, između ostalog, da podstaknemo razvoj ovih sektora u okviru zajednice i konačno, omogućimo da Luštica Bay utiče na rast i razvoj ovih sektora i postane centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu“, kazao je Gibson.

"Luštica Divelopment nastavlja sa dobrom praksom i saradnjom sa našom opštinom u smislu opredjeljenja značajnih sredstava koja ćemo i ove godine usmjeriti u finansiranje nevladinih organizacija, kulturnih institucija, sportskih klubova, ali i javnih ustanova, što poboljšava kvalitet življenja u našoj zajednici i od opšteg je značaja za Opštinu. Dogovorom ćemo definisati koje projekte treba finansirati iz ovih sredstava", rekao je Novosel.

U protekle četiri godine Luštica Divelopment uložila je više od pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova,uključujući i Tivat, od čega u ovoj godini više od 200 hiljada. Luštica Development je posvećena nastavku podršci Opštini Tivat, naglašavajući važnost podrške lokalnoj zajednici i njenim ključnim sektorima.

Bonus video: