Biciklo.me poziva na novo druženje: Fllmovi, Critical mass...

Nakon vožnje Biciklo.me poziva na još jednu projekcija filma "Bicikli pričaju priče", ovog puta u Kulturnom centru "Gavroche", za kojom sledi autorova tribina
75 pregleda 0 komentar(a)
Critical Mass, Biciklo.me, biciklo, Foto: Boris Pejović
Critical Mass, Biciklo.me, biciklo, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.11.2014. 11:57h

U petak, 28. novembra sa početkom u 19:00 časova NVO Biciklo.me u saradnji sa Kulturno-informativnim centrom "Budo Tomović" organizuje crnogorsku premijeru dokumentarnog filma "Bicikli pričaju priče" autora Milana Lisice, u kom su zabilježene nevjerovatna i inspirišuća dostignuća biciklista i cikloputnika, naveli su u ovoj organizaciji. Ulaz je besplatan.

Za subotu, 29.novembar je planiran Petnaesti podgorički Critical Mass. Polazi se sa standardnog mjesta okupljanja - Trga Republike u 12:00 sati. Vozi se ulicom Slobode i ulicom Kralja Nikole, zatim se skreće u bulevar Crnogorskih serdara i preko Union mosta do Pobjede, gdje se skreće desno u Moskovsku ulicu, zatim opet desno ulicom 13. jula, preko mosta Milenijum bulevarom Ivana Crnojevića, još jednom desno u ulicu Slobode i nazad na Trg Republike.

Nakon vožnje Biciklo.me poziva na još jednu projekcija filma "Bicikli pričaju priče", ovog puta u Kulturnom centru "Gavroche", za kojom sledi autorova tribina.

Bonus video: