Zagorič: Trafostanica još bez vrata

Iz Elektroprivrede Crne Gore je saopšteno da će za dva dana postaviti vrata na trafo-stanici. Kazali su da još uvijek traje njihova izrada
130 pregleda 2 komentar(a)
Trafostanica Zagorič, Foto: Zoran Đurić
Trafostanica Zagorič, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.11.2014. 15:49h

Iako su ukradena prije skoro mjesec dana, vrata na trafostanici u Piperskoj ulici u Zagoriču u blizini MUP-a, još uvijek nijesu postavljena.

Ulaz u trafostanici je "zaštićen" drvenim paletama i djelovima od vrata, iza kojih se vide otvoreni kablovi i sklopke.

Nekoliko mještana tog dijela Zagoriča, požalilo se "Vijestima" da strahuju za bezbjednost djece, koja često prolaze tuda.

Iz Elektroprivrede Crne Gore je saopšteno da će za dva dana postaviti vrata na trafo-stanici. Kazali su da još uvijek traje njihova izrada.

Sa trafostanice u Zagoriču skinuta su i odnijeta zaštitna vrata, što, kako je tada saopšteno iz EPCG, predstavlja rizik za prolaznike, jer je oprema pod naponom neobezbijeđena.

Oni su tom prilikom istakli da to nije izolovan slučaj, već svakodnevna pojava da su distributivna mreža i objekti EPCG na meti kradljivaca. Mještani su prije dvije nedjelje pronašli ispod kamp-kućice u blizini MUP-a kamuflirana jedna od nekoliko ukradenih vrata sa trafo-stanice.

Vrata su bila kamuflirana travom i kesama, očigledno spremna da ih kradljivac ponese. Iz Elektroprivrede su o tome obavijestili policiju.

Bonus video: